Skip to main content

Hoe uw website op het internet publiceren?

Naast het ontwikkelen van uw website moet deze ook op het internet worden gepubliceerd. Maar hoe werkt dat nou? Hoe kunt u een domeinnaam registreren? Hoe kunt u een stukje van de cloud huren om uw website aan de rest van de wereld te tonen? En hoe werkt dat dan met e-mail?

Dit zijn allemaal logische vragen waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Om onze klanten geheel te ontzorgen, biedt Four05 haar klanten de mogelijkheid om de domeinnaam te registreren en de website aan te bieden op razendsnelle webservers die rechtstreeks via supersnelle glasvezel dataverbindingen op het internet zijn aangesloten. Tevens kunnen wij uw e-mail diensten verzorgen, indien gewenst ook via Office365 van Microsoft of G-Suite van Google. Zo weet u zeker dat uw dienstverlening altijd online is, zodat u zich volledig op uw eigen bedrijf kunt richten.

Domeinregistratie

Kijk eerst of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Voor een NL domein kan dat simpel via de website van SIDN.

Webhosting

Wilt u een kleine website lanceren of een uitgebreide  pagina met dagelijkse updates? Wij zorgen voor de juiste webhosting.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail

Een eenvoudig e-mail pakket op de webserver of toch liever in de cloud via Office365 of Gsuite? Wij regelen het voor u!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting van hoge kwaliteit

Four05 levert kwalitatieve webhosting voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Wij bieden een constante beschikbaarheid van 99,99% en een supersnelle verbinding van 10 Gbps. Wij maken gebruik van A-kwaliteit servers en netwerken gehost in betrouwbare datacenters in Nederland.

Onze webhosting pakketten bieden een scala aan functies, waaronder een gratis SSL-certificaat.

Four05 is de perfecte keuze voor iedereen die een nieuwe website in combinatie met betrouwbare webhosting zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een ​​account aan te maken.